Voor wie


De vereniging staat  open voor iedereen, die wat meer wil weten over bier en brouwen.


Gastvrijheid is dan ook een centraal element bij al onze activiteiten. Alles gebeurt steeds in een gemoedelijke sfeer en plezier is er altijd. Soms, heel soms, wordt er ook over iets anders dan bier gesproken...


Kom dus zeker eens langs!

Wat doen we


De vereniging Hellebaard doet veel meer dan brouwen alleen. Het doel van de vzw is namelijk het in ere houden van de traditionele biercultuur.


Om dit doel te bereiken organiseert de vzw tientallen activiteiten. Ben jij ook gefascineerd door bier en het verhaal erachter, check dan zeker de agenda op de homepage voor meer informatie... Wie weet zien we je op onze volgende activiteit.


Wie mee wil werken aan het bier van de vereniging, neemt best persoonlijk contact op met één van de bestuursleden.

De vereniging is zich heel bewust over de culturele impact van bier, maar schuwt ook het sociaal engagement niet. Wij zorgen dan ook voor een verstandig en gematigd drankgebruik.


Onze activiteiten zijn dan ook, in de mate van het mogelijke, steeds met het openbaar vervoer te bereiken. Zoniet proberen we voor enkele nuchtere, dappere chauffeurs te zorgen.


Zo is iedereen steeds

veilig en verantwoord op weg.

Word vandaag nog lid


Bij elke nieuwe activiteit staat steeds vermeld hoeveel het kost voor een lid en niet-lid.


Voor leden is een activiteit steeds 20% goedkoper. Om lid te worden schrijf je 25 euro over op BE58 7350 4671 4679 met de vermelding van je naam. Na ontvangst van het bedrag wordt je uitgenodigd voor je toelatingsexamen...


Naast korting op de algemene activeiten, krijg je ook

nog een uitnodiging voor onze jaarlijkse bierbraai en ledenvergadering. Je mag je dan ook officieel

hellebaardier noemen! (er zijn nog geen activiteiten beschikbaar, we zorgen zo snel mogelijk voor leven in de brouwerij)

info@hellebaardbier.be

Arnout Bangels: 0479 59 61 21

Ewout Willems:  0487 88 28 47

Ondernemingsnummer: 0672.489.122          Fysiek adres: Tiensestraat 140, 3400 Landen